...

ÖNEMLİ - Ders Seçimleri Hakkında Duyuru

Değerli Öğrencilerimiz,

2023-2024 Güz Dönemi Ders Programında belirtilen derslere ek olarak BMS320-İleri Hücre Biyolojisi ve BMS436-Doku Mühendisliği dersleri açılmıştır. Bu duruma göre öğrencilerin ders seçimlerini ders ekleme çıkarma işlemleri yapmalıdır. İlgili derslerin eklenmiş olduğu güncel program 14.02.2024 tarihinde bölümümüz internet sitesinde yayınlanacaktır. Güncel programa göre ders seçiminizi yapmanız çakışma durumunu engellemek için gereklidir.

Mevcut ders seçiminde ders çakışması problemi yaşayan öğrencilerimizin Bölüm sitesinde yayınlanan güncel ders programını dikkate alarak seçimini tekrar yapması gerekmektedir.

BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI